Flytning af private

Hos Viborg Flytteforretning forstår vi, at dine ejendele ikke blot er hvilket som helst flyttegods, men at mange af dine genstande har stor affektionværdi. Derfor udviser vi altid den største grad af omhu og professionalisme.

Hos Viborg Flytteforretning har vi mulighed for at skræddersy flytninger specielt efter Jeres behov. Vi tilbyder f.eks. “gør-det-selv” løsninger, hvor vi leverer flyttekasser og chauffør, imens i selv står for nedpakning af-/pålæsning samt udpakning.

Vi tilbyder også totalløsninger, hvor vores erfarne flyttemænd nedpakker Jeres flyttegods i flyttekasser, nedtager lamper og andet fastmonteret – Designerlamper nedpakkes i specialbyggede transportkasser. Vi sørger naturligvis for at bøjletøj flyttes nænsomt i gardarobe-flyttekasser.

Kombinationsflytninger

Hvis du er fleksibel mht. til dato for flytningen samt hvilken tid på dagen flyttegodset skal leveres, kan vi planlægge kombinationsflytninger. Dette giver os større frihed til at planlægge den mest optimale rute for vores flyttebiler, således at de aldrig kører uden last – Dette betyder at vi altid kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser.

Hør mere om dine muligheder

Hvis du har spørgsmål eller ønsker du at høre mere om dine muligheder er du naturligvis velkommen til at kontakte os på Tlf. 86 69 47 00 eller info@viborgflyt.dk