Hele Midtjyllands flyttefirma!

Viborg Flytteforretning er udsprunget fra familievirksomheden Himmerlands Flytteforretning, som har mere 30 års erfaring i flyttebranchen. Sammen betjener Himmerlands Flytteforretning og Viborg Flytteforretning ikke blot Nordjyland og Midtjylland – men hele Danmark.

Vores erfaring i flyttebranchen, vores geografiske placering og synergien som skabes i samarbejdet med Himmerlands Flytteforretning, giver os en fleksibilitet og dynamik, som er med til at sikre dig en billig flytning.

Viborg Flytteforretning drives, ligesom Himmerlands Flytteforretning, af familien Jørgensen og flytteforretningen råder over en moderne vognpark, professionelt lager til møbelopbevaring, møbellifte samt erfarne og dygtige medarbejdere.

Vi er en moderne og fleksibel flytteforretning og vores vision er, at tilbyde konkurrencedygtige priser samt gode flytteoplevelser i absolut særklasse.

Få et gratis flyttetilbud
Kontakt os på tlf. 86 69 47 00 for at høre mere om dine mulighed for at få en billig flytning eller få et gratis flyttetilbud via e-mail.