Flytning af erhverv

Hos Viborg Flytteforretning tilbyder vi flytning af alt fra private til større virksomheder og organisationer. Vi forstår at der ved erhvervsflytninger er behov for en høj grad af professionalisme, diskretion og fleksibilitet.

Vi ved at sikkerheden for Jeres flyttegods er vigtig og at skader på flyttegodset eller forsinkelser kan have alvorlige konsekvenser. 

Netop derfor sætter vi en ære i nænsom håndtering og transport af Jeres flyttegods. Vi er desuden certificeret af både Dansk Møbeltransport Forening og FEDEMAC, som begge sætter en række høje krav til personale, udstyr, forsikringer og meget mere – Det er Jeres garanti for en professionel erhvervsflytning.

Planlægning og logistikstyring

Vi tilbyder alt lige fra simple flytteopgaver til totalløsninger, hvor vi klarer både logistikstyring, transport samt ned-/udpakning af de enkelte arbejdspladser.

Vi nedpakker alle arbejdspladser, giver artiklerne en unik afmærkning – så artikler fra forskellige arbejdspladser ikke blandes. Udfra Jeres anvisninger laver vi en plan for udpakning og placering af de enkelte arbejdspladser, så overgangsperioden ifm. en virksomhedsflytning bliver så strømlinet og problemfri som muligt.

For at høre mere om Jeres muligheder eller for at få et gratis og uforpligtende tilbud på Jeres erhvervsflytning – så kontakt os på Tlf. 86 69 47 00 eller info@viborgflyt.dk